Novice

Nove perspektive Jahtnega centra v Izoli

Posted by: admin | Posted on: oktober 18th, 2011 | 0 Comments

Družba Jahtni center Izola d.o.o. širi svoj jahtni program

Jahtni center Izola se nahaja in že vrsto let deluje na območju Ladjedelnice Izola ter se ukvarja predvsem z dvigi, spusti in hrambo ter popravili plovil.
Z odhodom doka so se prenehala  popravila velikih ladij , kar je bila za Jahtni center zelo moteča dejavnost,  obenem pa se je sprostil odprti prostor v obsegu več kot 38.000 m2, za okoli 8.000 m2 pa je pokritih površin, ki so v celoti sedaj namenjena jahtnemu programu.

Poleg osnovnih, že obstoječih se paleta storitev dopoljuje še z organizacijo in izvedbo pregledov, servisov in popravil motorjev, opreme ter plovil, prodajo novih in rabljenih plovil, njihove predelave ali dodelave, možna pa je tudi izgradnja manjših plovil. Kot dosedaj, bomo tudi v bodoče upoštevali želje lastnikov, za kar v okviru Jahtnega centra skrbijo izkušeni strokovnjaki, ki zagotavljajo kvalitetno in pravočasno izvedbo storitev.  

Jahtni center Izola tako ostaja v Izoli, v kraju, v katerem je začel svojo dejavnost in tako omogoča vsem novim kot tudi sedaj zvestim strankam široko paleto storitev.

Preizkusite nas in ne bo vam žal.

Comments are closed.